Kurzusvezetőink

Forgács Zoltán János
Forgács Zoltán János

digitális grafika

A diákok számára az elkészített digitális grafika tükörként működik. Egyszer szépnek látják a tükörképet, máskor kevésbé, de, ha folytatják a munkát, olyan szakmai tudásra és önismeretre tesznek szert, mellyel vezetővé válnak a széphez és harmóniához vezető úton. A kurzus végére elsajátítják a digitális grafika fortélyait és megtanulják, hogyan készítsenek webdesignt, illetve nyomtatott és digitális felületeken megjelenő grafikákat.

Tellér_Gina
Tellér Gina

e-sport, kutyás fejlesztő

A tanfolyam végére olyan készségekre tesznek szert a tanulók, melyekkel akár egy e-sport csapatban is megállják a helyüket. Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikáció fejlesztésére és a csapatmunkára, illetve igyekszünk a fiatalok kiaknázatlan képességeit a felszínre hozni.

Drávucz Katalin

programozás (kezdő)

A programozás egyszerre adja a gondolkodás örömét és a játék önfeledtségét. Tanulása egy olyan folyamat, ami közben büntetlenül lehet hibázni. Diákjaink a kurzusok elvégeztével logikusabb gondolkodást, sok sikerélményt, bátorságot és új barátokat szereznek.

Fejes Jenni

média

Roppant érdekesnek tartom a jelenkor gyermekeinek közeledését a média világához, mert a különböző szórakoztató és közösségi applikációk használata számukra már olyan természetes, mint lélegezni. Megtanítjuk nekik, hogy miként szűrjék ki a „zajt” és váljanak tudatos médiafogyasztóvá.

Zászlós Márton

játékfejlesztés

A számítógépes játékok ötvözik a matematikát és a művészetet, bármely más médiummal ellentétben, teljesen interaktív módon. A kurzus végére a diákok nem csupán alap programozói és játékfejlesztési ismeretekkel távozhatnak, hanem csoport- és projektmunka tapasztalattal.

FinszterHeni (1)
Finszter Henriett

online marketing

A tanfolyam vállalkozóknak ad iránymutatás arra, hogy miként tudnak eligazodni a digitális térben költséghatékonyan. Nem kell programozónak lenni egy szép honlaphoz, vagy digitális marketingesnek egy költséghatékony online kampányhoz. Pár óra ráfordítással te is képes leszel arra, hogy a vállalkozásod hatékonyan megjelenhessen és terméked/szolgáltatásod a megfelelő célközönséghez elérjen.

Tóth Márton_nagy
Tóth Márton

programozás (haladó)

Amit megtanulunk már a miénk, senki nem veheti el tőlünk - a programozás éppen erre tanít; megmutatja az önfejlesztés fontosságát és szépségét, megtanít megkérdőjelezni saját döntéseinket, és bebizonyítani ezek helyességét is.

horvath-gergely
Horváth Gergely

3D tervezés és nyomtatás

A 3D nyomtatás kapcsán ismerni kell a nyomtató korlátait, hiszen ez dönti el, hogy terveink közül mit tudunk megvalósítani, és ennek megfelelően kell a tárgyakat megtervezni. Ebben nyújtunk segítséget, hogy az elképzelt és a kinyomtatott tárgy között minél kevesebb információ vesszen el.

xxDani-meretezve
Czmorek Dániel

média

A 21. század gyermekei rendkívül fogékonyak mindenre, ami digitális, hiszen ebbe születtek bele. Fontos, hogy megtanítsuk nekik, hogy ezt a tudást miként fordíthatják lehetőségeik kiaknázására a mai modern világban.

Vaczi Lilla
Váczi Lilla

médiaművészet, tanár - média

Információs világunkban egyre nagyobb teret kap a vizuális kommunikáció, amivel a fiatalok is nap, mint nap szembesülnek. Azonban nem csupán egy technológiai jelenségről van szó, hanem ezen felül a médiumok értelmezéséről, tartalmuk befogadásáról. Fontosnak tartom, hogy a művészet segítségével lehetőséget adjunk az érzelmi, empatikus képességek fejlesztésére, amivel egészségesebb és sikeresebb életet élhetünk.

Sipos-melinda
Sipos Melinda

digital making

Két dolog motivál alkotóként jelenleg, amit szeretnék átadni. Az egyik, hogy hogyan válhatnak mindennapi megfigyeléseink, a minket körülvevő információk és adatok a művész, a designer alapanyagává. A másik, hogy izgalmasnak tartom a manuális és a digitális eszközök keverését, és a mindennapi kommunikációs technológiákkal való kísérletezést.

Salamon Donát
Salamon Donát

programozás (kezdő)

Egyetemistaként nagy örömmel adom át a tudásom az új generáció tagjainak, így támogatva a fejlődésüket. Teljes mértékben nyitott vagyok mindenféle beszélgetésre és témára. A csapatmunka híve vagyok, így szeretek dolgozni.